Herstellingswerken op N16 in Temse

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf maandag 19 augustus herstellingswerken uit op de N16 In Temse. De onderhoudswerken aan het wegdek van de N16 gebeuren tussen het kruispunt met de Puitvoetstraat in Sint-Niklaas en het kruispunt met de Hoogkamerstraat in Temse in de beide richtingen. Tijdens de tweede fase gelden er enkele omleidingen. De werken verlopen in twee korte fasen.

 

Wat houden de werken in?

In de eerste korte fase werkt de aannemer op de N16 richting Temse. Hij vernieuwt sommige plaatsen van de rechterrijstrook.  In een tweede fase legt de aannemer richting Sint-Niklaas een volledig nieuwe asfaltlaag aan tussen de Hoogkamerstraat en de Puitvoetstraat. De eerste fase duurt enkele dagen, de tweede fase duurt één week. Deze timing hangt af van de weersomstandigheden.

Verkeerssituatie

Fase 1: van 19 tot en met 20 augustus 
Tijdens deze fase zijn alle verkeersbewegingen mogelijk.

Fase 2: van 9 tot en met 13 september  
Het verkeer van de E17 uit Gent of uit Antwerpen rijdt om via Sint-Niklaas-West en zo naar Sint-Niklaas. Het verkeer dat naar de E17 richting Gent of Antwerpen wil, rijdt op de linkerrijstrook verder naar de rotonde Sinbad en keert zo naar de N16 richting Temse om daar de juiste oprit te nemen naar de E17. Het Industriepark-Noord blijft bereikbaar. Het verkeer dat aan het kruispunt met de Puitvoetstraat naar het Industriepark-Noord wil, rijdt door en kan iets verder afslaan om zo naar het Industriepark-Noord te rijden. 

Alle informatie kan u nalezen op www.wegenenverkeer.be/sint-niklaas.