Nachtelijke rooiwerken op middenberm E314

Op de E314 in Heusden-Zolder legt het Agentschap Wegen en Verkeer dit voorjaar een derde rijstrook aan. Vanaf maandag 11 februari wordt de begroeiing van de middenberm er gedurende enkele nachten verwijderd. Van 20u tot 6u wordt de snelle rijstrook richting Nederland ingenomen door een mobiele werf. Het verkeer moet er dan plaatselijk over één rijstrook. 

In een eerste fase wordt de autosnelweg in de richting van Leuven vernieuwd. De voorbereidende rooiwerken en verkennende boringen en peilingen gebeuren nog in de loop van februari. De wegenwerken zullen vermoedelijk begin maart kunnen starten, en nemen naar verwachting zo’n twee maanden in beslag. Het verkeer zal dan tijdelijk over twee versmalde rijstroken in beide richtingen moeten rijden, op de andere zijde van de autosnelweg.

 

Vind alle projectinfo over  op www.wegenenverkeer.be/heusden-zolder


 

'Op het beeldmateriaal dat u samen met dit bericht bezorgd wordt, is copyright van toepassing. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt met aandrang om bij publicatie van dit beeldmateriaal op online en offline media '© AWV' te vermelden als bijschrift bij het beeldmateriaal.'