Vierarmentunnel (R0) richting Waterloo vannacht afgesloten voor herstelling wegdek

Ter aanvulling: Ook de tunnelkoker richting Zaventem van de Vierarmentunnel zal de komende nacht afgesloten zijn, maar dit omwille van de reeds lopende werkzaamheden ter vernieuwing van de verlichting in deze koker. Vannacht rijdt het verkeer dus in beide richtingen via het bovengrondse kruispunt. 

Vierarmentunnel (R0) richting Waterloo vannacht afgesloten voor herstelling wegdek

Komende nacht wordt de Vierarmentunnel van de Brusselse ring (R0) afgesloten richting Waterloo voor een dringende herstelling aan het wegdek. Het verkeer richting Waterloo wordt omgeleid via het bovengrondse kruispunt. 
 

Herstelling wegdek

Het wegdek in de tunnelkoker richting Waterloo is plaatselijk ernstig beschadigd. Eerdere kleine, tijdelijke herstellingen bieden onvoldoende soelaas en daarom zal een aannemer vannacht een grondigere herstelling uitvoeren. Tussen 21.30 uur vanavond en 05.30 uur morgenvroeg wordt de tunnelkoker richting Waterloo afgesloten. Het verkeer richting Waterloo rijdt dan tijdelijk via het bovengrondse kruispunt.
 

Ook werken in koker richting Zaventem

Opgelet, ook het verkeer richting Zaventem rijdt komende nacht via het bovengrondse kruispunt. In de tunnelkoker richting Zaventem wordt sinds 3 februari de verlichting volledig vernieuwd. Deze werken vinden uitsluitend 's nachts plaats en duren 9 weken (telkens van zondag- tot en met donderdagnacht tussen 21.30 uur en 05.30 uur.)