A12 Meise en Strombeek-Bever (Grimbergen): onderhoud drie fietsbruggen

Weg
Datum Mei-juni fietsbrug Sint-Annastraat, najaar fietsbruggen Strombeek-Beverselaan en Beverlindestraat/De Villegas de Clercampstraat

UPDATE 26/10/18: de fiets- en voetgangersbrug van de Beverlindestraat en de De Villegas de Clercampstraat (nr. 3 op het overzichtsplan hieronder) had eind oktober opnieuw geopend moeten worden, maar dat zal niet mogelijk zijn. De brug zal langer afgesloten blijven, omdat er schade is vastgesteld aan een oplegbalk, die hersteld moet worden. Zodra AWV een planning heeft van die werken, zal het agentschap die bekendmaken op deze webpagina.   

Vanaf mei 2018 voert Wegen en Verkeer onderhoudswerken uit aan drie fietsbruggen in Meise en Strombeek-Bever (Grimbergen). Het gaat meerbepaald over de fietsbruggen aan de Sint-Annastraat en de Strombeek-Beverselaan (in Meise) en die aan de Beverlindestraat en de De Villegas de Clercampstraat (in Strombeek-Bever).  

Ligging drie fietsbruggen onderhoud
Ligging drie fietsbruggen onderhoud 

De wegverharding van de fietsbruggen krijgt een onderhoud voor meer veiligheid en comfort. AWV plaats ook nieuwe leuningen op de drie bruggen. In mei starten de werken aan de fietsbrug van de Sint-Annastraat. Die zullen tot eind juni duren. In het najaar van 2018 worden dan de werken aan de fietsbruggen van de Strombeek-Beverselaan en de Beverlindestraat/De Villegas de Clercampstraat uitgevoerd. 

Fietsers zullen tijdens de werken omgeleid worden via de omliggende fietsroutes en fietsbruggen. De omleidingen zullen aangeduid worden met borden. Er zal geen hinder zijn op de A12.  

De omleiding tijdens de werken aan de brug van de Beverlindestraat en de De Villegas de Clercampstraat: