Brusselsestraat (N282) Sint-Martens-Lennik: Vernieuwen van toplaag asfalt, lokale onderlaag en fundering vanaf kruispunt met de Rosweg tot aan de grens met Sint-Kwintens-Lennik.

Regio
Gemeente
Weg
Datum 03/06/2019 tot 07/06/2019

Waar?

Op de Brusselsestraat (N282) werkt de aannemer van aan het kruispunt met de Rosweg tot aan de grens met de bebouwde kom van Sint-Kwintens-Lennik.

Wat?

De toplaag asfalt en de lokale fundering waar kasseien loskomen, worden vernieuwd over een lengte van 1,3 km. Binnen dit traject worden plaatselijk ook boordstenen en greppels hersteld

Wanneer?

Van maandagochtend 3 juni tot vrijdagavond 7 juni wordt er overdag gewerkt.

Hinder en omleidingen

De Brusselsestraat (N282) wordt voor deze werken 5 dagen volledig afgesloten en een lokale omleiding is voorzien voor beide rijrichtingen via de Gustaaf Van der Steenstraat, de Donkerstraat, de Winkelstraat en de Gaasbeekstraat. Inwoners aan de andere kant van de Brusselsestraat kunnen tijdens de werken ontsluiten via de Ninoofsesteenweg (N8). Fietsers kunnen het fietspad in beide richtingen blijven gebruiken. Omwonenden kunnen door de werken tijdelijk geluidshinder ondervinden.

Parkeren en bereikbaarheid

In de werfzone geldt over het hele traject een parkeerverbod. Na het plaatsen van de toplaag moet het asfalt een tijdje afkoelen. De woningen kunnen tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

Meer info?  

Hebt u vragen over onze werken?
Aarzel niet om ons te contacteren op volgend adres: www.wegenenverkeer.be/contactformulier
of via het telefoonnummer van Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: 016-66 57 50