Vernieuwing wegdek Kalmthoutsesteenweg (N122) in Kapellen

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de Kalmthoutsesteenweg (N122) in Kapellen. Vanaf het kruispunt met de Kapelsestraat (N11) tot net voor de Jozef Mulslaan krijgt het wegdek een nieuwe laag asfalt. Tijdens de werken is de Kalmthoutsesteenweg afgesloten in beide richtingen en volgt het verkeer een omleiding.

 

Vernieuwing wegdek
Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat op de Kalmthoutsesteenweg het wegdek vernieuwen over een afstand van ongeveer één kilometer. De werken situeren zich tussen de kruispunten met de Kapelsestraat en de Jozef Mulslaan. De vernieuwing van het wegdek zal het rijcomfort en de verkeersveiligheid verbeteren. De werken vinden plaats op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus.
 
Kalmthoutsesteenweg drie dagen afgesloten
Tijdens de werken is de Kalmthoutsesteenweg volledig afgesloten ter hoogte van de werfzone. Verkeer tussen Kalmthout en Kapellen volgt in beide richtingen een omleiding via de Kapelsestraat/Ertbrandstraat (N11), de Klinkaardstraat/Putsesteenweg/Heuvel/Statiestraat (N111) en de Kapellensteenweg/Kalmthoutsesteenweg (N122). Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via de Dennenburgdreef, de Magnolialaan en de Jozef Mulslaan. De kruispunten van de Kalmthoutsesteenweg met de Kapelsestraat (N11) en de Jozef Mulslaan blijven steeds open. De haltes van De Lijn op de Kalmthoutsesteenweg worden niet bediend tussen de Kapelsestraat en de Max Temmermanlaan. Meer info over de tijdelijk gewijzigde dienstverlening op www.delijn.be.
 

 
Weersgevoelig
Asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/kapellen.

 

Info Op het beeldmateriaal dat u samen met dit bericht bezorgd wordt, is copyright van toepassing. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt met aandrang om bij publicatie van dit beeldmateriaal op online en offline media '© AWV' te vermelden als bijschrift bij het beeldmateriaal.