Traineeprogramma

Wij hebben heel wat werk en nieuwe projecten de komende jaren. Daarom is AWV op zoek naar pas afgestudeerde masters in de ingenieurswetenschappen of industriële wetenschappen die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.


Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) staat binnen de Vlaamse overheid in voor het beheer van ca. 7.000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7.700 km fietspaden. AWV is onderverdeeld in drie horizontale en 6 territoriale afdelingen.

AWV ontwikkelde een traineeprogramma waarbinnen je gedurende anderhalf jaar de kans krijgt om een eerste werkervaring op te doen en te proeven van alle aspecten die wij te bieden hebben. Na het traject kan je je carrière verder zetten in één van de afdelingen van AWV. 

Naast een boeiende job met veel afwisseling en een marktconform loon, biedt AWV begeleiding op jouw maat. Ben je sterk in ontwerpen of sta je liever met je (veiligheids)schoenen op de werf? Misschien weet je nog niet concreet wat je wilt doen? Via het traineeprogramma krijgt je de kans om dat te ontdekken.

Wie zoeken we?

Bruggenbouwers die klantgericht en innovatief werken. Maar vooral jonge, enthousiaste ingenieurs die goesting hebben om aan een uitdagend traject te beginnen en zo mee te bouwen aan de mobiliteit van morgen.

Interesse? Solliciteer hier.

Trainees over het traineeprogramma

 

Quotes